Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

John Carpenter’s Vampires

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Columbia TriStarKuva:
Anamorfinen 2.26/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­likäs, ny­kyai­kai­nen vam­pyy­rie­lo­ku­va pu­to­si kui­luun, jo­ka jää tyy­pil­li­sen elo­ku­vak­rii­ti­kon ja kau­hu­fa­nin vä­lil­le.

Tyy­likäs, ny­kyai­kai­nen vam­pyy­rie­lo­ku­va pu­to­si kui­luun, jo­ka jää tyy­pil­li­sen elo­ku­vak­rii­ti­kon ja kau­hu­fa­nin vä­lil­le. Edel­li­set pi­tivät huu­haa­na ja jäl­kimmäi­set ylen­kat­soi­vat omien pie­nen pii­rin dig­ga­ri­teos­ten rin­nal­la.
Yk­si oh­jaa­jan vir­heistä oli va­li­ta tex­mex-miljöö, jo­ka luo yh­tymä­koh­dan From Dusk Til Daw­niin. Elo­ku­va sa­nan­mu­kai­ses­ti hyy­tyy lop­pua koh­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Mahtavaa värinkäyttöä punaisine taivaineen. Vampyyrien varttuminen maasta on hyvin vaikuttavasti kuvattu. Pientä aliasing-tasoväreilyä. Dynaaminen ääniraita. Ekstroista löytyvät ohjaajan kommenttiraita ja traileri. Tällä R1-levyllä on myös vaihtoehtoinen pan&scan-kuva, mikä puuttuu kotimaiselta kilpailijaltaan. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Carpenter
Pääosissa: James Woods
Tarina: John Steakley Don Jakoby
Kuvaus: Gary B. Kibbe
Musiikki: John Carpenter

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy