Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

John Carpenter’s Vampires

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Columbia TriStarKuva:
Anamorfinen 2.26/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia TriStar) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­likäs, ny­kyai­kai­nen vam­pyy­rie­lo­ku­va pu­to­si kui­luun, jo­ka jää tyy­pil­li­sen elo­ku­vak­rii­ti­kon ja kau­hu­fa­nin vä­lil­le.

Tyy­likäs, ny­kyai­kai­nen vam­pyy­rie­lo­ku­va pu­to­si kui­luun, jo­ka jää tyy­pil­li­sen elo­ku­vak­rii­ti­kon ja kau­hu­fa­nin vä­lil­le. Edel­li­set pi­tivät huu­haa­na ja jäl­kimmäi­set ylen­kat­soi­vat omien pie­nen pii­rin dig­ga­ri­teos­ten rin­nal­la.
Yk­si oh­jaa­jan vir­heistä oli va­li­ta tex­mex-miljöö, jo­ka luo yh­tymä­koh­dan From Dusk Til Daw­niin. Elo­ku­va sa­nan­mu­kai­ses­ti hyy­tyy lop­pua koh­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Mahtavaa värinkäyttöä punaisine taivaineen. Vampyyrien varttuminen maasta on hyvin vaikuttavasti kuvattu. Pientä aliasing-tasoväreilyä. Dynaaminen ääniraita. Ekstroista löytyvät ohjaajan kommenttiraita ja traileri. Tällä R1-levyllä on myös vaihtoehtoinen pan&scan-kuva, mikä puuttuu kotimaiselta kilpailijaltaan. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Carpenter
Pääosissa: James Woods
Tarina: John Steakley Don Jakoby
Kuvaus: Gary B. Kibbe
Musiikki: John Carpenter
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy