Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bridesmaids

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 264186EAN: 5050582826999

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Morsian ja morsiusneidot rivissä
Morsian ja morsiusneidot rivissä
Kaasot kilpasilla
Kaasot kilpasilla
Gilmore Girlsin Sookiena muistettava Melissa McCarthy tekee kuivan roolin ylisuorapuheisena morsiusneitona
Gilmore Girlsin Sookiena muistettava Melissa McCarthy tekee kuivan roolin ylisuorapuheisena morsiusneitona
Kristen Wiig
Kristen Wiig
Chris O'Dowd on poliisi, josta elokuva petaa oikeaa poikaystävää
Chris O'Dowd on poliisi, josta elokuva petaa oikeaa poikaystävää

Elokuva

Hämmäs­tyttävän ylistä­viä ar­vioi­ta maail­mal­ta kerän­nyt ko­me­dia mor­sius­nei­dois­ta, jot­ka lä­pikäyvät omaa kau­heaa kank­kus­taan yh­den häi­den al­la.

Hämmäs­tyttävän ylistä­viä ar­vioi­ta maail­mal­ta kerän­nyt ko­me­dia mor­sius­nei­dois­ta, jot­ka lä­pikäyvät omaa kau­heaa kank­kus­taan yh­den häi­den al­la. Al­ko­ho­lin läträä­mi­sestä ei ole ky­se, mut­ta il­man sitä­kin ka­ve­ri­po­ruk­ka tun­tuu löytävän kaik­ki alem­muu­den ti­lat yhtä hy­vin kuin ör­veltävät mie­het muis­sa elo­ku­vis­sa. Ta­sa-ar­voa ehkä, mut­ta odo­tet­tu len­no­kas ko­me­dia tämä ei va­li­tet­ta­vas­ti ole.
Ta­pah­tu­mien kes­kiössä on An­nie (K­ris­ten Wiig), jon­ka elämä tun­tuu löytävän yh­den poh­ja­kos­ke­tuk­sen toi­sen­sa jäl­keen. Vii­mei­nen niit­ti on kun ystävän häi­den al­la yk­si muis­ta mor­sius­nei­dois­ta yrittää päästä kaa­sok­si kaa­son pai­kal­le ja omia hä­nen van­him­man ystävänsä. Tästä al­kaa ki­vu­liai­den ti­lan­tei­den vä­rittämä rap­pio­ral­li, jo­ka kui­ten­kin ko­me­dial­li­ses­ti jää vai­vaan­tu­neek­si ja jun­naa­vak­si. Ku­lu­nut huu­mo­ri pe­rus­tuu pääo­sin vää­riin reak­tioi­hin ja suus­ta pääs­tet­tyi­hin sam­ma­koi­hin — yh­den hah­mon osal­ta myös ylettömään suo­ra­pu­hei­suu­teen — mut­ta kaik­ki ai­tous ja len­nok­kuus puut­tuu. Kil­pa­kaa­so­jen pu­he on ko­me­dial­li­ses­ti ko­ko elo­ku­van syn­kin het­ki, mut­ta muu­toin­kin vit­sien ha­ta­rat punch­li­net on ve­ny­tet­ty ai­van liian pitkäk­si. Yri­tys on ko­va, mut­ta ener­gia ei vä­li­ty.
A­me­rik­ka­laisk­rii­ti­kot ovat sil­ti tästä pitä­neet, jos­kin useim­mat tun­tu­vat myöntävän kol­men tai neljän täh­den tu­le­van jon­kin­lai­sis­ta ul­koi­sis­ta an­sios­ta ku­ten is­tu­vuu­des­ta ajan­koh­taan tai van­ho­jen muis­to­jen kir­voit­ta­mi­ses­ta. Har­mi­ton­ta pe­rushömppää tämä tie­tys­ti on, jo­ten ei tästä ole mah­do­ton­ta pitää, mut­ta jon­kin­lais­ta oma­peräi­syyttä ja eloi­suut­ta oli­si sil­ti toi­vo­nut.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on jäsentynyt ja luonnollinen, mutta jää aivan viirun verran pehmeäksi ollakseen tuliterä elokuva. Jorinoivan dialogin ja vähämusiikkisen ääniraidan tunnelma jää uniseksi loppuhuipennusta lukuun ottamatta.

Ekstrat

Ekstroissa iloinen mutta hyvin vähävillainen tekijöiden massakommenttiraita, making of -dokumentti (32 min.), mokia (10 min.) ja lähes kahden tunnin edestä erilaisia poistettuja tai pidennettyjä kohtauksia ja vaihtoehtoisia otoksia useassa eri paketissa. Ekstrojen mielenkiintoisinta antia tarjoilee making of -dokumentti, kun taas lisäotosket jäävät sekavaksi ja osin päällekkäisen oloiseksi sillisalaatiksi. Ekstrat esitettään osittain HD-muodossa. Mukana myös Digital Copy erillisellä levyllä. (IJ)
30/11/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy