Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Eagle Eye - Special Edition

Eagle Eye 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 207641EAN: 7332504990673

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­pio­liik­keessä työs­ken­te­levä po­jank­lop­pi löytää ko­toaan ter­ro­ris­tien unel­ma­kenttä­pak­kauk­sen ja al­kaa saa­da pu­he­li­mel­taan ou­to­ja oh­jei­ta se­kunt­te­ja en­nen kuin FBI mur­tau­tuu sisään.

Ko­pio­liik­keessä työs­ken­te­levä po­jank­lop­pi (S­hia La­Beouf) löytää ko­toaan ter­ro­ris­tien unel­ma­kenttä­pak­kauk­sen ja al­kaa saa­da pu­he­li­mel­taan ou­to­ja oh­jei­ta se­kunt­te­ja en­nen kuin FBI mur­tau­tuu sisään. Lii­ken­ne­va­lot vaih­tu­vat vih­reik­si, pa­lohä­lyt­ti­met lau­kea­vat it­sestään ja au­tot kar­kaa­vat omis­ta­jien­sa kä­sistä sa­maan ai­kaan kun san­ka­ri yrittää ymmärtää mistä on ky­se. Ko­ti­kat­so­mos­sa alun epäus­ko vaih­tuu sa­maan ai­kaan va­rau­tu­neek­si ihai­luk­si ta­ri­nan avau­tues­sa odot­ta­mat­to­man tu­tuil­le jäl­jil­le.
E­lo­ku­van ko­mea tek­ni­nen to­teu­tus ja hel­littämätön ete­ne­mis­tah­ti tar­joa­vat viih­dettä ko­ko ra­han edestä, vaik­ka omia aja­tuk­sia elo­ku­vas­ta ei mon­taa­kaan löy­dy. Ky­seessä on­kin mo­nel­la ta­paa Kan­sal­li­saar­re -e­lo­ku­vien hen­gen­he­mo­lai­nen, jos­kaan tällä ker­taa — ja tämä saat­taa spoi­la­ta ta­ri­naa — ei ko­lu­ta In­dia­na Jo­ne­sin vaan Ter­mi­na­to­rei­den ja Ava­ruus­seik­kai­lu 2001:n jäl­jillä. Käytännössä tämä on­kin hy­vin pitkäl­ti se elo­ku­va mikä Ter­mi­na­tor 3:­sen oli­si pitä­nyt ol­la. Ver­tai­lus­sa T3:­sen Nick Stah­liin pääo­san La­Beouf pärjää myös eri­no­mai­ses­ti, vaik­ka usein aiem­min on tun­tu­nut, että mie­hen ai­noa me­riit­ti on ol­lut voit­taa jo­kin sa­lai­nen Hol­lywoo­din sisä­pii­rin Ku­ka ha­luaa toi­min­tatäh­dek­si -s­ka­ba.

Kuva

Erinomainen kuva on paitsi luontevan tarkka, myös tyylikkään sävykäs ja moitteettoman puhdas. Parhaimmillaan jälki on silmiähivelevän loisteliasta ja elävää, ja heikoimmillaankin parhaan DVD-tason veroista. Häviötön ääniraita luo hyvin tunnelmaa mahtipontisella musiikilla ja harkitulla tilakanavien käytöllä. Kokonaisuutena kyseessä onkin vaakuuttava audiovisuaalinen elämys.

Ääni

Ekstrojen keskeisintä antia edustavat traileri, sarja poistettuja kohtauksia (5 min.), kerrankin hauska kokoelma mokia (7 min.) ja kehuskeleva, mutta sinällään mielenkiintoinen making of -dokumentti (26 min.). Lisäksi mukana on kuvagalleria, ohjaajan ja War Gamesin ohjanneen John Badhamin keskustelu teknologiasta ja elokuvistaan (9 min.), kooste elokuvan teknologiakuvasta (9 min.) ja kaksi koostetta kuvauspaikoista (yht. 9 min.). Kaikki ekstrat tarjoillaan HD-muodossa, ja traileria lukuunottamatta myös suomeksi tekstitettyinä. (IJ)

Ekstrat

04/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy