Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vertical Limit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­ri­kii­pei­lye­lo­ku­va­na Cliff­han­ge­ria as­tet­ta kun­nian­hi­moi­sem­pi ja va­kuut­ta­vam­pi.

Vuo­ri­kii­pei­lye­lo­ku­va­na Cliff­han­ge­ria as­tet­ta kun­nian­hi­moi­sem­pi ja va­kuut­ta­vam­pi. En­si­mi­nuut­tien nau­ret­ta­van CGI-kot­kan ei kan­na­ta an­taa hämätä. Ku­vaus­paik­ka­na au­tent­ti­ses­ti K2, Hi­ma­la­jan Pa­kis­ta­nin puo­lel­la ole­va, Eve­res­tiä­kin vaa­ral­li­sem­pi vuo­ri. Zor­ron oh­jaa­jal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Turhan sähäkän oloinen kuva, muuten erinomainen. Vaikuttava, moniulotteinen ääniraita. Kommenttiraita, 24 min dokumentti, 8 minifeaturettea, National Geographic -kanavan 13 min ”Quest for K2” –ohjelma, biografiat ja trailerit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy