Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Murder Mystery

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2019Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Netflix 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reä ko­me­dia ame­rik­ka­lais­pa­ris­kun­nas­ta, jot­ka pää­sevät Eu­roo­pan hää­mat­kal­laan osak­si vä­rikästä mur­ha­mys­tee­riä.

Vet­reä ko­me­dia ame­rik­ka­lais­pa­ris­kun­nas­ta (A­dam Sand­ler ja Jen­ni­fer Anis­ton), jot­ka pää­sevät Eu­roo­pan hää­mat­kal­laan osak­si vä­rikästä mur­ha­mys­tee­riä. Vä­li­me­ren seik­kai­lu tai­tei­lee viih­dyttäväs­ti kah­jo­ko­me­dian ja agat­hach­ris­tien vä­li­maas­tos­sa tar­joil­len vat­san­poh­jal­le nau­ru­ja ja ai­vo­nys­tyröil­le ke­vyttä har­joi­tus­ta. Har­mi­ton, mut­ta ei ham­paa­ton elo­ku­va ei lu­nas­ta kaik­kia odo­tuk­sia, mut­ta viih­dear­vot ovat koh­dal­laan pop­pa­rei­den ka­ve­rik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja virkeä ääniraita. (IJ)
17/12/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy