Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tavallisen rehti rikollinen

Ordinary Decent Criminal 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vei­ja­ri­ta­ri­na pank­ki­ryöstäjästä, jo­ka elää kuin Ar­to Paa­si­lin­nan On­nel­li­nen mies kah­den nai­sen, vieläpä si­sa­ruk­sen kans­sa.

Vei­ja­ri­ta­ri­na pank­ki­ryöstäjästä, jo­ka elää kuin Ar­to Paa­si­lin­nan On­nel­li­nen mies kah­den nai­sen, vieläpä si­sa­ruk­sen kans­sa. Pik­kunäppärä, hyvä kä­si­kir­joi­tus. Toi­saal­ta näitähän riittää, ta­kau­tu­miin pe­rus­tu­vas­ta ker­ron­nas­ta läh­tien.
Ke­vin Spa­ceyltä ru­tii­ni­suo­ri­tus. Mie­hen ana­lyy­si kah­den nai­sen kans­sa elä­mi­sestä on hu­vit­ta­van ha­pui­le­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa dokumentti ja Spaceyn haastatteluja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Thaddeus O. Sullivan
Pääosissa: Kevin Spacey
Tarina: Gerard Stembridge
Kuvaus: Andrew Dunn
Musiikki: Damon Albarn

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy