Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tavallisen rehti rikollinen

Ordinary Decent Criminal 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vei­ja­ri­ta­ri­na pank­ki­ryöstäjästä, jo­ka elää kuin Ar­to Paa­si­lin­nan On­nel­li­nen mies kah­den nai­sen, vieläpä si­sa­ruk­sen kans­sa.

Vei­ja­ri­ta­ri­na pank­ki­ryöstäjästä, jo­ka elää kuin Ar­to Paa­si­lin­nan On­nel­li­nen mies kah­den nai­sen, vieläpä si­sa­ruk­sen kans­sa. Pik­kunäppärä, hyvä kä­si­kir­joi­tus. Toi­saal­ta näitähän riittää, ta­kau­tu­miin pe­rus­tu­vas­ta ker­ron­nas­ta läh­tien.
Ke­vin Spa­ceyltä ru­tii­ni­suo­ri­tus. Mie­hen ana­lyy­si kah­den nai­sen kans­sa elä­mi­sestä on hu­vit­ta­van ha­pui­le­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa dokumentti ja Spaceyn haastatteluja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Thaddeus O. Sullivan
Pääosissa: Kevin Spacey
Tarina: Gerard Stembridge
Kuvaus: Andrew Dunn
Musiikki: Damon Albarn

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy