Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bullitt

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Et­sivä Frank Bul­litt on Ste­ve Mc­Quee­nin tun­ne­tuim­pia roo­le­ja.

Et­sivä Frank Bul­litt on Ste­ve Mc­Quee­nin tun­ne­tuim­pia roo­le­ja. Klas­si­kok­si elo­ku­va on nous­sut näyttävän ta­kaa-a­jo­koh­tauk­sen­sa an­sios­ta. Mc­Queen ajoi it­se vä­ki­vah­vaa Ford Mus­tan­gia, jon­ka vas­taa­va vuo­si­mal­li nou­si kuin it­sestään ikik­las­si­kok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Erinomainen featurette "Steve McQueen's Commitment To Reality", jossa näytetään, miten legendaarinen ajokohtaus syntyi. Traileri. Akatemiakoosta rajattiin 1.85:1 teatterilevitykseen.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy