Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Conjuring

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1080p 2.40* *
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895249918

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tästähän al­kaa tul­la jo ta­pa.

Tästähän al­kaa tul­la jo ta­pa. Kun Pa­ra­nor­mal Ac­ti­vi­tyn taus­ta­ryhmä te­ki muu­ta­ma vuo­si sit­ten Rii­vat­tu–e­lo­ku­van, mo­ni yllät­tyi, kuin­ka vä­histä odo­tuk­sis­ta lei­vot­tiin ai­ka­moi­nen selkä­ran­gan puu­dut­ta­ja. Saw-sar­jan te­kijät yltävät nyt mil­tei sa­maan el­vyttäessään kum­mi­tus­ta­lo-la­ji­tyyp­piä. Vaik­ka en tiedä, mitä uut­ta tässä on? Jo­ka ta­pauk­ses­sa se hyytää sie­lua.
E­roa on kui­ten­kin siinä, että edel­li­nen pää­si neljään täh­teen gen­ressään hel­pos­ti, kun taas Ki­rot­tu-ni­mellä elo­ku­va­teat­te­reis­sa esi­tet­ty seu­raa­ja pää­see sii­hen vai­voin. Syy­kin on selvä. Se ei mal­ta ol­la näyttämättä lii­kaa, vaik­ka jo luo­dus­sa tun­nel­mas­sa oli­si ol­lut jo ai­nek­set ka­sas­sa. Len­te­lyä ja hä­linää on liian kans­sa. Mut­ta tär­kein ylittää ra­jan: tämä on to­del­la pe­lot­ta­va elo­ku­va ja sen teat­te­ris­sa näh­neet muis­ta­vat tun­nel­man edel­leen.
Myös näyt­te­lijöi­den työ on laa­du­kas­ta. Mie­len­kiin­tois­ta on myös se, että Pat­rick Wil­son esiin­tyy mo­lem­mis­sa kau­hu­gen­ren yllättä­jissä kes­kei­sessä roo­lis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuvaa ja ääntä. Ekstroissa 23 min. dokumentit ja 8 min. poistettuja kohtauksia. Mukana on myös digital copy. (PS)
06/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy