Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Delicatessen

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98428EAN: 5050582484571

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Post-a­po­ka­lyp­ti­seen Rans­kaan si­joit­tu­va hil­peän eri­koi­nen ker­to­mus mie­hestä, jo­ka pes­tau­tuu li­ha­kaup­piaan apu­po­jak­si tietämättä, että pes­tin on määrä päät­tyä kan­ni­baa­lien li­ha­pa­taan.

Post-a­po­ka­lyp­ti­seen Rans­kaan si­joit­tu­va hil­peän eri­koi­nen ker­to­mus mie­hestä, jo­ka pes­tau­tuu li­ha­kaup­piaan apu­po­jak­si tietämättä, että pes­tin on määrä päät­tyä kan­ni­baa­lien li­ha­pa­taan. On­nek­si kaup­piaan tytär is­kee silmänsä tu­lok­kaa­seen ro­mant­ti­sem­mis­sa mer­keissä.
Mo­nen­mois­ta sir­kus­mais­ta spek­taak­ke­lia ja sket­siä sket­sin perään riittää kyllä alus­ta lop­puun, mut­ta on­ko tämä enää elo­ku­va? Ehkä ei, mut­ta haus­ka per­for­mans­si ai­na­kin.

Kuva & ääni

Kuva on pehmeä ja väritoistoltaan tätä korostaen - mutta oletettavasti tarkoituksella - kellertävä. Kuva huojuu hieman lähes jatkuvasti ja myös lievää värinää esiintyy toistuvasti. Ääniraita on dialogiltaan etäinen, mutta kaikin puolin levollinen ja selkeä.

Ekstrat

Ekstroissa sekalaista making of materiaalia (22 min.), traileri, useampi teaseri ja Jean-Pierre Jeunetin asiallinen kommenttiraita. Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi, mutta englanniksi onneksi kuitenkin. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy