Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Karkausvuosi

Leap Year 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 228704EAN: 5050582764314

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Tuleva aviopari vielä kypsyttelyasteella
Tuleva aviopari vielä kypsyttelyasteella

Elokuva

Lääkä­ri­poi­kaystävänsä vet­kut­te­luun kylläs­ty­nyt nai­nen päättää seu­ra­ta tätä Ir­lan­tiin ja ko­sia it­se kar­kaus­vuo­den kun­niak­si.

Lääkä­ri­poi­kaystävänsä vet­kut­te­luun kylläs­ty­nyt nai­nen (A­my Adams) päättää seu­ra­ta tätä Ir­lan­tiin ja ko­sia it­se kar­kaus­vuo­den kun­niak­si. Luon­non­voi­mat ja rak­kau­den ju­ma­lat kui­ten­kin aset­tu­vat han­ket­ta vas­taan osoit­taak­seen nei­dol­le pa­rem­man sul­ha­sen mat­kan var­rel­ta. Klas­si­sia pol­ku­ja tal­laa­va ro­mant­ti­nen­ko­me­dia kääntää vas­ta­ha­koi­set mat­ka­kump­pa­nit ra­kas­ta­vai­sik­si en­nal­ta-ar­vat­ta­vin, mut­ta tyy­dyttä­vin kään­tein.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva ja ääni. Randy Edelmanin musiikkiraita tuo tapahtumiin mukavasti eloa ja Irlannin maaseutu näyttää kuvaukselliselta. Ekstroissa poistettuja kohtauksia. (IJ)
26/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy