Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valkoinen oleanteri

White Oleander 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­distää elämän­ma­kui­sel­la ta­val­la mon­ta tee­maa: rik­kinäi­set ko­dit, nais/­tytär-­ma­ni­pu­laa­tion, van­hem­pien roo­lin ja tai­teen sy­vimmän ole­muk­sen.

Yh­distää elämän­ma­kui­sel­la ta­val­la mon­ta tee­maa: rik­kinäi­set ko­dit, nais/­tytär-ma­ni­pu­laa­tion, van­hem­pien roo­lin ja tai­teen sy­vimmän ole­muk­sen. Välttää kli­seitä.
A­li­son Loh­man on pääo­sas­sa hä­kel­lyttävän ai­to. Mic­hel­le Pfeif­fe­rin­kin ural­la roo­li ek­sent­ri­senä äi­tinä on tär­keä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Hieman aliasing-imiötä kaihtimissa. Paina 5.1-ääni menusta. Ekstroihin on tallennettu 6 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy