Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

A Few Best Men - The Bachelor Party

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706141774255

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Suk­ke­la aus­si­ko­me­dia ha­kee ryhmän brit­ti­nuo­ria yh­den yllä­tyshäi­hin Aust­ra­liaan.

Suk­ke­la aus­si­ko­me­dia ha­kee ryhmän brit­ti­nuo­ria yh­den yllä­tyshäi­hin Aust­ra­liaan. Kaa­mean kank­ku­sen har­mit­to­mas­ta pik­ku­ser­kus­ta käyvä hur­vit­te­lu ta­pai­lee sa­mo­ja sket­sejä, mut­ta peh­meämmällä ot­teel­la. Ko­mea miljöö ja lup­sak­ka asen­ne sii­vittävät ta­pah­tu­mia mu­ka­vas­ti, vaik­ka ko­vin kor­keal­le te­kijät eivät ole­kaan ku­rot­ta­neet.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
27/05/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy