Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kahden miehen helvetti

Hell in the Pacific 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­pa­ni­lai­nen up­see­ri ja jenk­ki­lentäjä ran­tau­tu­vat sa­mal­le saa­rel­le.

Ja­pa­ni­lai­nen up­see­ri (Tos­hi­ro Mi­fu­ne) ja jenk­ki­lentäjä (Lee Mar­vin) ran­tau­tu­vat sa­mal­le saa­rel­le. Mie­hillä ei ole yh­tei­senä kie­lenään muu­ta kuin vi­hol­li­suus. Vas­ta pa­kon sa­ne­le­ma­na he pys­tyvät yh­teis­työhön.
Oh­jaa­ja John Boor­man jat­koi hyvää yh­teis­työtään Mar­vi­nin kans­sa, sillä Point Blank il­mes­tyi edel­li­senä vuon­na. Ku­ten on mo­neen ker­taan jo aiem­mis­sa yh­teyk­sissä ar­vioi­tu, lop­pu on hu­tais­tu ja epä­tyy­dyttävä.

Kuva, ääni & ekstrat

Panavision-kuvaa on pan&scannattu ikävällä tavalla. Monoraita on yllättäen jopa lämminsävyinen. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy