Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tombstone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­mea­puit­tei­nen mo­der­ni län­nen­ta­ru, jo­ka ei ai­van yllä maa­liin­sa.

Ko­mea­puit­tei­nen mo­der­ni län­nen­ta­ru, jo­ka ei ai­van yllä maa­liin­sa. Kurt Rus­sel­lin us­kot­ta­va Wyatt Earp ja Val Kil­me­rin maa­ni­nen Doc Hol­li­day eivät pys­ty pe­las­ta­maan pitkää ta­ri­naa, jo­ka ete­nee pitkäl­le OK Cor­ral­lin kuu­lui­san ka­ha­kan jäl­kei­seen ai­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kohtuullinen ääniraita. Teknisesti kuitenkin melkoinen floppi, kun alkuosassa elokuvaa tekstitykset eivät alkuunkaan synkkaa dialogin kanssa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy