Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Meren huuhtomaa

Swept from the Sea 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­seph Con­ra­din ro­maa­niin ”A­my Fos­ter” pe­rus­tu­va draa­ma emig­ran­tis­ta, jo­ta kul­jet­ta­nut alus haak­si­rik­kou­tuu Cor­nwal­lin edus­tal­la ja mies jou­tuu täy­tenä um­mik­ko­na eng­lan­ti­lai­sen pik­ku­kylän asuk­kai­den ar­moil­le.

Jo­seph Con­ra­din ro­maa­niin ”A­my Fos­ter” pe­rus­tu­va draa­ma emig­ran­tis­ta (Vin­cent Pe­rez), jo­ta kul­jet­ta­nut alus haak­si­rik­kou­tuu Cor­nwal­lin edus­tal­la ja mies jou­tuu täy­tenä um­mik­ko­na eng­lan­ti­lai­sen pik­ku­kylän asuk­kai­den ar­moil­le.
Tietämättömät pai­kal­li­set pitävät häntä jäl­keenjää­neenä ja sor­ta­vat tätä minkä eh­tivät. Vain Amy (Rac­hel Weisz), jo­ka it­se­kin on jon­kin­lai­nen ou­to­lin­tu, nä­kee mie­hen pin­nan al­le — niinpä vai­kean rak­kaus­ta­ri­nan ase­tel­ma on koos­sa.
E­lo­ku­va, jos­ta News­day to­te­si hu­vit­ta­vas­ti: ”­Me­ren huuh­to­maa on kuin Ti­ta­nic il­man lai­vaa” eli siis mel­ko lail­la yhtä tyhjän kans­sa.
Oi­keas­taan elo­ku­vas­sa ei ole mitään kam­mot­ta­van pa­has­ti pie­lessä (pä­tevästä näyt­te­lijä­kaar­tis­ta löy­tyy sel­lai­sia­kin ni­miä kuin Kat­hy Ba­tes, Joss Ack­land ja Ian Mc­Kel­len), mut­ta ei siinä ole myöskään mitään uut­ta tai oma­peräistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan ja äänen taso on tasoltaan kohtalaista. Ekstroina traileri (1,85:1/DD 2.0) ja filmografioita. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Beeban Kidron
Pääosissa: Vincent Perez Rachel Weisz
Tarina: Joseph Conrad Tim Willocks
Kuvaus: Dick Pope
Musiikki: John Barry

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy