Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Death Race 3: Inferno

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582924886

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Kuo­lo­na­jot siir­tyvät uu­den kor­po­raa­tion hal­tuun ja sa­mal­la pe­lin säännöt uh­kaa­vat muut­tua juu­ri kun tii­min vii­des voit­to ja sen tuo­ma va­paus oli­si ol­lut kä­sin­kos­ke­tel­ta­vis­sa.

Kuo­lo­na­jot siir­tyvät uu­den kor­po­raa­tion hal­tuun ja sa­mal­la pe­lin säännöt uh­kaa­vat muut­tua juu­ri kun tii­min vii­des voit­to ja sen tuo­ma va­paus oli­si ol­lut kä­sin­kos­ke­tel­ta­vis­sa. Rän­sis­ty­neen van­ki­la­saa­ren si­jaan nyt aje­taan kil­paa Ka­la­ha­rin aa­vi­kon reu­nal­la Af­ri­kas­sa.
Ry­minää ja rys­kettä säestävät pa­kol­li­set ta­pot, mu­siik­ki­vi­deo­mai­set ka­me­ra-a­jot ja ge­nee­ri­sen yr­my ää­ni­rai­ta. Juon­ta ei ole sen enempää kuin rälläyk­sen pi­ti­mik­si välttämättä vaa­di­taan, mikä ei sinällään hait­tai­si tässä gen­ressä mitään, mut­ta va­li­tet­ta­vas­ti myös tun­nel­ma jää puu­dut­ta­van me­kaa­ni­sen rel­les­tyk­sen ta­sol­le. Uu­si miljöö lisää kyllä ta­pah­tu­miin hie­man vä­riä, mut­ta Af­ri­kal­ta miljöö ei juu­ri näytä — mikä on sinällään saa­vu­tus ot­taen huo­mioon, että elo­ku­va kui­ten­kin ku­vat­tiin Etelä-Af­ri­kas­sa. Jo­ta­kin hil­peää on siinä­kin, että aa­vik­ko­van­ki­lan lat­tioil­la tul­vii jat­ku­vas­ti. Poik­keuk­sel­li­ses­ti lop­pu­rat­kai­su on tällä ker­taa elo­ku­van pa­ras osa.
E­lo­ku­vas­ta on maail­mal­la lii­ken­teessä sekä lei­kat­tu että leik­kaa­ma­ton ver­sio. Tältä jul­kai­sul­ta löy­tyy leik­kaa­ma­ton ver­sio, jo­ten ve­ri lentää hie­man vä­rikkääm­min ja bi­ki­nit tip­pu­vat it­se­tar­koi­tuk­sel­li­ses­ti — Dan­ny Tre­jon hil­peä suu­sek­si­koh­taus puo­les­taan tai­taa löy­tyä mo­lem­mil­ta ver­sioil­ta.

Kuva & ääni

Tasokas audiovisuaalinen toteutus. Redin 4K-kalustolla kuvattu elokuva näyttää monin paikoin erehdytävän filmimäiseltä, mutta puiteet paljastavat aina silloin tällöin elokuvan budjettiluonteen. Huonoksi videoviihdykkeeksi tämä on kuitenkin lopulta poikkeuksellisen kalliinnäköinen elokuva. Pehmorock-ääniraita tahdittaa tapahtumia hyvin.

Ekstrat

Ekstroissa hyvä puhelias ohjaajan kommenttiraita, vaihtoehtoinen alku (5 min.), poistettuja kohtauksia (12 min.), montaasi poistetuista otoksista (5 min.), making of (11 min.) ja kaksi koostetta kioista (6 min.) ja yllättävä lisukkeena katsaus Danny Trejon urasta (5 min.). (IJ)
07/03/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy