Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Solo - A Star Wars Story

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418529017

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Han So­lon syn­ty­ta­ri­na luis­te­lee näpsäkäs­ti ruu­dus­ta toi­seen tar­jo­ten mie­lekkään ja kou­kut­ta­van seik­kai­lun hah­mon al­kua­joil­ta.

Han So­lon syn­ty­ta­ri­na luis­te­lee näpsäkäs­ti ruu­dus­ta toi­seen tar­jo­ten mie­lekkään ja kou­kut­ta­van seik­kai­lun hah­mon al­kua­joil­ta. Pääo­sas­sa ei ole di­gi­taa­li­ses­ti nuo­ren­net­tu Har­ri­son Ford, vaik­ka näin voi­si var­sin hel­pos­ti ku­vi­tel­la, vaan lois­ta­vas­ti tätä ka­na­voi­va Al­den Eh­ren­reich.
Var­si­nais­ten Star Wars -jat­ko-o­sien jää­dessä kol­kon ma­si­noi­duik­si pa­loik­si jäykkää ee­pos­ta on mu­ka­va nähdä, että Star Wars Sto­ry -kaa­no­nin elo­ku­vat osaa­vat tar­jo­ta elin­voi­mai­sem­paa seik­kai­lua al­ku­peräis­ten elo­ku­vien hen­gessä. Sekä "Ro­gue One" että "Han So­lo" ovat erittäin ve­toa­via lo­ru­ja, jot­ka löytävät as­kel­merk­kinsä laa­jem­mas­sa ta­rus­sa, mut­ta us­kal­ta­vat an­taa seik­kai­lun­sa hen­gittää va­paam­min. Tässä vai­he­ri­kas ta­ri­na vetää vai­vat­ta imuun­sa ja mo­nin pai­koin ko­ke­mus on ereh­dyttäväs­ti sa­man­ta­pai­nen kuin al­ku­peräi­sen Epi­so­di 4 -e­lo­ku­van koh­dal­la ai­koi­naan. Lisää tätä.

Kuva & ääni

Hyvä kuva ja ääni ovat kaikkea mitä Star Wars -elokuvalta odottaa: mielikuvituksekkaan virikkeellisiä ja teknisesti nohevia. Tummasävyinen kuva on terävä, vakaa ja kaikessa akrobaattisuudessaan moitteettoman hallittu. Ääniraita tarjoaa niin ikään mukavasti verryttelyä kotiteatterilla niin tilassa, runsaudessa kuin dynamiikassakin.

Ekstrat

Boksin kakkoslevy tarjoaa lisukkeiksi mm. poistettuja kohtauksia, tekijöiden keskusteluita ja sekalaisen sarjan koosteita elokuvan synnystä. (IJ)
14/08/2019

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy