Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blade Trinity - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 111059EAN: 6438044065350

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­la­de jou­tuu su­per­san­ka­rik­li­seen uh­rik­si, kun FBI pidättää hä­net ja tap­paa apu­rin.

B­la­de jou­tuu su­per­san­ka­rik­li­seen uh­rik­si, kun FBI pidättää hä­net ja tap­paa apu­rin. Sa­mal­la puo­li­vam­pyy­rim­me saa uu­sia apu­rei­ta. Toi­nen jat­ko-o­sa flop­paa jyrkäs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva. Kaksi tarkkaa ja tiukkasoundista ääniraitaa. Ainakin DTS pätkii muutaman kerran kummallisesti. Kahdella levyllä. Ekstroissa kaksi pidemmän version kommenttiraitaa, 16-osainen dokumentti, vaihtehtoloppu, 11 min. epäonnistuneita otoksia, kaksi kuvagalleriaa ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy