Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Bloodsport

Bloodsport - viimeiseen asti 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1988Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tässä vielä nuo­ruu­ten­sa voi­mis­sa ole­va Jean-C­lau­de Van Dam­me tar­joi­lee suo­ra­vii­vais­ta ka­sa­riäksö­niä itä­mais­ten tais­te­lu­la­jien mer­keissä.

Tässä vielä nuo­ruu­ten­sa voi­mis­sa ole­va Jean-C­lau­de Van Dam­me tar­joi­lee suo­ra­vii­vais­ta ka­sa­riäksö­niä itä­mais­ten tais­te­lu­la­jien mer­keissä. Ta­ri­nan in­noi­ti­me­na toi­mii Hong Kon­gis­sa jär­jes­tettävä lai­ton tur­naus, jos­sa voit­to mer­kit­see ikiai­kais­ta kun­niaa ja tap­pio kuo­le­maa.
Pök­kelöistä näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sis­ta ja vet­reistä pot­ku­liik­keistä ra­ken­tu­va elo­ku­va on juo­nel­taan mel­kois­ta nuu­de­li­jank­kia, mut­ta nos­tal­gia­huu­ruis­sa tämän­kin jak­saa kat­soa hy­my huu­lil­la. Ky­seessä on lo­pul­ta Ka­ra­te Ki­din ja Ame­ri­can Nin­jan kit­ka­ton ris­tey­tys il­man kum­man­kaan näi­den särmää — jos­kin tämä lie­nee ma­kua­sia ja riip­pu­nee osin siitä missä jär­jes­tyk­sessä nämä elo­ku­vat on ai­koi­naan näh­nyt.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikä ja budjettiluokka huomioiden kuva on varsin hyvä, ja myös kuvasuhde on miltei alkuperäinen (1.85:1). Kelpo ääniraita. (IJ)
28/10/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy