Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tohtori Zhivago

Doctor Zhivago 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 192 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Da­vid Lea­nin suu­ri draa­ma ei yllä vi­suaa­li­ses­ti lois­ta­vaan len­toon Ara­bian Law­ren­cen ta­paan.

Da­vid Lea­nin suu­ri draa­ma ei yllä vi­suaa­li­ses­ti lois­ta­vaan len­toon Ara­bian Law­ren­cen ta­paan. Ky­seessä oli Bo­ris Pas­ter­na­kin suur­ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti, jon­ka te­kijät va­lit­si­vat kir­jan ai­neis­tos­ta viih­teel­li­sen me­lod­raa­man. Tässä sar­jas­sa ylittämätön, mut­ta kat­so­ja uh­kaa vä­lillä uu­pua suu­ren Venäjän­maan suu­riin ta­pah­tu­miin.

Kuva, ääni & ekstrat

Yksityiskohdissa näkyy hieman digitalisoinnista johtuvaa levottomuutta. Muuten laadukas restaurointi. Uusi 5.1-ääni, mutta takana on vähän ääntä. LFE innostuu joukkokohtauksissa ja rautatieasemalla. Ekstroissa kommenttiraita, musiikkiraita, 10 min. dokumentti ja lehdistöhaastatteluja. Kaksi levyä. Flipperi. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy