Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

She Creature

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tai­dol­la teh­ty, vuo­si­sa­dan al­kuun si­joit­tu­va ve­den­nei­to-­kau­his­te­lu.

Tai­dol­la teh­ty, vuo­si­sa­dan al­kuun si­joit­tu­va ve­den­nei­to-kau­his­te­lu. Klas­si­sen tyy­li­nen ta­ri­na, jon­ka oli­si voi­nut kir­joit­taa Ed­gar Al­lan Poe tai H.P. Lo­vec­raft.
Fe­mi­nis­tien lem­pie­lo­ku­va, voi­si sa­noa. On­nek­sen­sa tämä ei kes­ki­ty pelkästään te­hos­tei­siin. Myös hen­kilö­hah­mot ovat eläväi­sen oloi­sia.
)

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 2 min. mainosdokumentti, kuvagalleria, trailerit ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy