Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

She Creature

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tai­dol­la teh­ty, vuo­si­sa­dan al­kuun si­joit­tu­va ve­den­nei­to-­kau­his­te­lu.

Tai­dol­la teh­ty, vuo­si­sa­dan al­kuun si­joit­tu­va ve­den­nei­to-kau­his­te­lu. Klas­si­sen tyy­li­nen ta­ri­na, jon­ka oli­si voi­nut kir­joit­taa Ed­gar Al­lan Poe tai H.P. Lo­vec­raft.
Fe­mi­nis­tien lem­pie­lo­ku­va, voi­si sa­noa. On­nek­sen­sa tämä ei kes­ki­ty pelkästään te­hos­tei­siin. Myös hen­kilö­hah­mot ovat eläväi­sen oloi­sia.
)

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 2 min. mainosdokumentti, kuvagalleria, trailerit ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy