Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Serkkuni Vinny

My Cousin Vinny 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 97827EAN: 6438044086751

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ret mie­het jou­tu­vat mur­has­ta syy­te­tyik­si ai­van väärässä pai­kas­sa.

Nuo­ret mie­het jou­tu­vat mur­has­ta syy­te­tyik­si ai­van väärässä pai­kas­sa. Bir­ming­ham, Ala­ba­ma vi­rit­te­lee jo oi­kei­ta am­pee­ri­lu­ku­ja, kun su­vun ”­la­ki­mies” saa­puu pai­kal­le kuu­den vii­kon ko­ke­muk­sel­la.
Joe Pes­cin par­hai­ta roo­le­ja, mut­ta kump­pa­ni Ma­ri­sa To­mei pal­kit­tiin par­haas­ta nais­si­vuo­sas­ta.
Eh­dot­to­mas­ti kat­sot­ta­va ko­me­dia, jon­ka tun­nel­ma on let­keä eikä oi­keus­sa­lid­raa­maa­kaan vi­ri­tellä lii­kaa vas­tak­kai­na­set­te­luil­le. Aliar­vos­tet­tu jenk­ki­ko­me­dia Kyllä pää­mi­nis­te­ri –­sar­jan brit­ti­luo­jal­ta. Tästä jää hyvä ma­ku suu­hun.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva näyttää kelmeältä. Selkeä ääniraita. Musiikki koostuu letkeästä southern- ja kantrirockista. Ekstroissa kommenttiraita ja kaksi traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy