Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ulzana-verinen Apassi

Ulzana’s Raid 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 81445EAN: 5050582031287

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Burt Lan­cas­te­rin täh­dittämä, laa­jas­ti Viet­na­min so­dan al­le­go­riak­si väi­tet­ty Cow­boys & In­dians –länkkä­ri ryhmästä so­ti­lai­ta, joi­den tehtävä on pistää nis­ku­roi­vat in­tiaa­nit ta­kai­sin ruo­tuun.

Burt Lan­cas­te­rin täh­dittämä, laa­jas­ti Viet­na­min so­dan al­le­go­riak­si väi­tet­ty Cow­boys & In­dians –länkkä­ri ryhmästä so­ti­lai­ta, joi­den tehtävä on pistää nis­ku­roi­vat in­tiaa­nit ta­kai­sin ruo­tuun. Jos ver­taus­ku­val­li­suus unoh­de­taan, on tämä var­sin ta­va­no­mai­nen ja yllä­tyk­setön län­ne­ne­lo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on toimivan tasokas: väritoistoltaan hyvä ja tarkkuudeltaan pääsääntöisesti kohtalainen. Kuvassa kuitenkin esiintyy huomattavaa kohinaa ja toisinaan koko kuva huojuu havaittavasti. Ääniraita on hivenen karkea, mutta muutoin selkeä. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy