Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Song of Bernadette

Bernadetten laulu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1943Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 26394EAN: 7391772394491 2

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sai­raal­loi­nen lap­si Ber­na­det­te Sou­bi­rous nä­kee ju­ma­lai­sen näyn ja pa­ran­tuu.

Sai­raal­loi­nen lap­si Ber­na­det­te Sou­bi­rous (Jen­ni­fer Jo­nes) nä­kee ju­ma­lai­sen näyn ja pa­ran­tuu. Sa­maan ai­kaan paik­ka­kun­nal­le il­mes­ty­nyt läh­de tun­tuu aut­ta­van vie­rai­li­joi­ta vai­vois­saan. Tyttö jou­tuu so­siaa­li­sen pai­neen al­le.
Huo­mioi mai­niot si­vuo­sat: Vin­cent Pri­ce, Lee J. Cobb. Klas­sik­koe­lo­ku­va pe­rus­tuu Franz Wer­fe­lin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkoinen kuva näyttää hyvältä, eikä hienojakoinen rakeisuus juurikaan haittaa. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy