Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Hangover Part III

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895023587

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­mea kank­ku­nen il­mes­tyi neljä vuot­ta sit­ten.

Kaa­mea kank­ku­nen il­mes­tyi neljä vuot­ta sit­ten. Nyt on edet­ty toi­seen jat­ko-o­saan, ikä­ra­ja alen­tu­nut yh­dellä vuo­del­la ja val­tion tar­kas­tun­nu­me­ro jää­nyt le­vyn ta­ka­kan­nes­ta.
Juu­ri mikään muu ei sit­ten ole muut­tu­nut. Tai sen ver­ran, että sar­jan jat­ko-o­sia ovat al­ka­neet mie­he­nal­ku­jen si­jaan suo­sia nuo­ret tei­ni­tytöt. Us­ko­ma­ton­ta, mut­ta tot­ta.
Tällä ker­taa ne­lik­ko läh­tee viemään jä­se­nistään hul­luin­ta eli par­ras­kas­ta Ala­nia (Zach Ga­li­fia­na­kis) hoi­to­lai­tok­seen, kun mie­lia­lalääk­keet ovat jää­neet ot­ta­mat­ta pa­rin kuu­kau­den ajan. Reis­su jää ly­hyek­si, kun sinänsä mai­nio ho­mo­gangs­te­ri Les­lie Chown (Ken Jeong) as­tuu taas ja­ka­jak­si pan­nen pe­lin uu­sik­si. Elo­ku­va on ajoit­tain haus­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 24 min. dokumentit, 2 min. poistettuja kohtauksia ja 8 min. epäonnistuneita kohtauksia. Mukana on mahdollisuus digikopioon. (PS)
12/10/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy