Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Funhouse

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 82909EAN: 6416548514017

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ti­vo­li­kau­hue­lo­ku­van ar­vos­te­tuin teos, Henk Har­veyn oh­jaus Car­ni­val of Souls, luot­ti berg­ma­ni­lais-­coc­teau­lai­siin vai­ku­tel­miin, kun To­be Hoo­pe­rin lähtö­koh­ta­na on suo­ra toi­min­ta.

Ti­vo­li­kau­hue­lo­ku­van ar­vos­te­tuin teos, Henk Har­veyn oh­jaus Car­ni­val of Souls (1962), luot­ti berg­ma­ni­lais-coc­teau­lai­siin vai­ku­tel­miin, kun To­be Hoo­pe­rin lähtö­koh­ta­na on suo­ra toi­min­ta.
Neljä nuor­ta päättää jäädä yök­si kau­hu­jen­ta­loon, vaik­ka heitä on va­roi­tet­tu ti­vo­lin epämääräi­sestä men­nei­syy­destä. Luon­no­noik­ku al­kaa jah­da­ta ne­lik­koa. Tämä on pe­rin tylsää, kos­ka Hoo­per ei pys­ty luo­maan pai­nos­ta­vaa tun­nel­maa ku­ten par­hais­sa tuo­tok­sis­saan.
Pa­ras­ta elo­ku­vas­sa on al­ku ja lop­pu. Per­heen poi­ka on kerän­nyt ai­ka­moi­sen ko­koel­man War­re­nin sar­ja­ku­va­leh­distä ja Fa­mous Mons­ters of Film­lan­din me­mo­ra­bi­liaa. Siitä on hyö­tyä alun suih­ku­koh­tauk­ses­sa. Lo­pus­sa puo­les­taan ti­vo­lin vä­ki kor­jaa muus­ta vä­littämättä omia ko­ju­jaan, vaik­ka kum­mi­tus­ju­na on tu­hou­tu­nut ai­van vie­ressä.

Kuva, ääni & ekstrat

Halpiskuvaa ja –ääntä voisi luulla 1970-luvun alun tuotokseksi. Ei ekstroja. (PS)
11/01/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy