Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Downton Abbey - The London Season

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS Surround 2.0
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5050582973334

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Neljän­nen kau­den päätös­jak­so kul­jet­taa kar­ta­non väen Lon­too­seen kesä­kau­den hu­pien mer­keissä, mut­ta mu­kaan mah­tuu myös hyvä an­nos sydä­men ty­ky­tystä pie­nem­pien ja suu­rem­pien uh­kaa­vien draa­mo­jen mer­keissä.

Neljän­nen kau­den päätös­jak­so kul­jet­taa kar­ta­non väen Lon­too­seen kesä­kau­den hu­pien mer­keissä, mut­ta mu­kaan mah­tuu myös hyvä an­nos sydä­men ty­ky­tystä pie­nem­pien ja suu­rem­pien uh­kaa­vien draa­mo­jen mer­keissä. Oman vä­rinsä ta­pah­tu­miin tuo­vat myös vie­rai­lul­le saa­pu­vat Ame­ri­kan su­ku­lai­set. Tyy­likäs ja ta­sa­pai­noi­nen osa jat­kaa ta­rua kou­kut­ta­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni ovat kumpikin totutulla tasolla. Suppeissa, mutta tasokkaissa ekstroissa 4. kauden making of (12 min.), mielenkiintoinen sisäpiirin katsaus kuvauksiin (13 min.) ja kooste sarjan uusista kasvoista (9 min.). (IJ)
07/07/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy