Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Oliver Twist

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1948Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 29775EAN: 6416548831213

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Or­po Oli­ver kar­kaa kuu­luis­sa Char­les Dic­ken­sin ta­ri­nas­sa työ­ko­dis­ta ja saa pian mes­ta­ri­var­kaal­ta uut­ta elä­mi­sen mal­lia.

Or­po Oli­ver (John Howard Da­vies) kar­kaa kuu­luis­sa Char­les Dic­ken­sin ta­ri­nas­sa työ­ko­dis­ta ja saa pian mes­ta­ri­var­kaal­ta (Sir Alec Guin­ness var­hai­ses­sa huip­pu­roo­lis­saan) uut­ta elä­mi­sen mal­lia. Ka­ris­maat­ti­nen pa­huus jää kui­ten­kin toi­sek­si nuo­ren mie­hen kas­vu­ta­ri­nas­sa. Ro­maa­ni on yk­si eni­ten elo­ku­va­tuis­ta, ja Lea­nin ver­sio kiis­tat­ta pa­ras.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan taso vaihtelee, mutta on pääpiirteissään tyydyttävä. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy