Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Väkivallan kuilu

Nothing Personal 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 3071EAN: 6415018617227

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

P­ro­tes­tant­tien ja ka­to­lis­ten vä­lien­sel­vit­te­lyjä Bel­fas­tin öissä 1975 ku­va­taan vä­ki­val­lan kaut­ta.

P­ro­tes­tant­tien ja ka­to­lis­ten vä­lien­sel­vit­te­lyjä Bel­fas­tin öissä 1975 ku­va­taan vä­ki­val­lan kaut­ta. Suul­li­sia so­pi­muk­sia tehdään omien ja vie­rai­den kans­sa.
Jim She­ri­da­nin jäl­jissä tal­lai­le­va Thad­deus O´­Sul­li­van pai­not­taa vä­ki­val­lan vai­ku­tuk­sia ympä­ristöön ko­ros­taen lap­sien ole­van suu­rim­pia kär­sijöitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Stereoraita painottaa lämpimästi murretta, tarjoaa puheen selkeästi. Äänimaailma kaikkinensa on kuitenkin sanalla sanoen sekava. Samoin värit tasoittuvat tylsäksi massaksi, epätarkkuus häiritsee etenkin tummissa kuvissa. Ei ekstroja.(VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy