Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Carny

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 254379EAN: 5051895061695

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tv:l­le teh­ty kau­hu­kalk­ku­na ker­too ti­vo­lis­ta, jon­ka ou­to hir­vio pää­see kar­kuun ja ve­ren­ma­kuun.

Tv:l­le teh­ty kau­hu­kalk­ku­na ker­too ti­vo­lis­ta, jon­ka ou­to hir­vio pää­see kar­kuun ja ve­ren­ma­kuun. It­se hir­viö muis­tut­taa te­hos­te­vel­ho Ray Har­ry­hau­se­nin hie­noa Ymir-luo­mus­ta elo­ku­vas­ta Vee­nuk­sen val­loit­ta­jat (Twen­ty Mil­lion Mi­les From Earth, 1957), mut­ta mistään Stop­Mo­tion –­tek­nii­kas­ta ei ole ky­se. Ou­to ku­mio­len­to pyö­rii maas­sa ja len­te­lee il­mas­sa. Siltä se ei ai­na­kin näyttää tai sit­ten jo­ku on ha­lun­nut sen tie­to­ko­neel­laan luo­da sel­lai­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva. Ääniraita luo tilaa aika mukavasti. Ei ekstroja. (PS)
28/08/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy