Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lapin kullan kimallus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­koi­naan luul­tiin, että tämä jää Å­ke Lind­ma­nin ko­mean uran ky­see­na­lai­sek­si kruu­nuk­si.

Ai­koi­naan luul­tiin, että tämä jää Å­ke Lind­ma­nin ko­mean uran ky­see­na­lai­sek­si kruu­nuk­si.
Ai­he oli to­ki hyvä, La­pin kul­ta­kuu­me 1800-lu­vun lo­pul­la. Tu­lok­se­na oli kui­ten­kin dra­ma­tur­gi­nen pan­nu­kak­ku. Toi­min­ta vir­taa mo­no­to­ni­ses­ti koh­tauk­ses­ta toi­seen. Vä­lillä eletään van­han suo­ma­lai­se­lo­ku­van dra­maat­ti­sis­sa tun­nel­mis­sa, Las­se Mår­ten­so­nin mah­ti­pon­ti­sin sä­ve­lin.
Min­na Tu­ru­nen on Ral­la-Kai­san roo­lis­sa suo­ras­taan tö­kerö ta­paus ja ai­heut­taa vai­vaan­tu­nei­suu­den tun­tei­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

LFE-kanava on miksattu aivan liian ylös, mikä särkee ääniraidan dynaamista rakennetta. Subwooferia onkin säädettävä alaspäin. Ääniraita on muuten laadukas. Kuvakin näyttää hyvältä. Faktaruuduissa löytyy tietoa ohjaajasta, tekijöistä, päiväkirjaa, historiaa ja tukijoita. Lisäksi kaksi traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy