Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Marian paratiisi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2019Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
VET: 107605EAN: 6420201176054

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­ni­saar­naa­ja Ma­ria Å­kerb­lo­min mys­ti­nen his­to­ria on kul­ke­nut suo­ma­lai­sen ra­ja­tie­toväen kes­kuu­des­sa su­ku­pol­vien ta­kaa.

U­ni­saar­naa­ja Ma­ria Å­kerb­lo­min mys­ti­nen his­to­ria on kul­ke­nut suo­ma­lai­sen ra­ja­tie­toväen kes­kuu­des­sa su­ku­pol­vien ta­kaa. Hen­kilö­kul­tin ku­vauk­sen odot­tai­si sy­ve­nevän elo­ku­van mah­dol­lis­ta­min kei­noin.
Nuo­ri ja via­ton Sa­lo­me (Sa­tu Tuu­lia Kar­hu) on Ma­ria Å­kerb­lo­min (Pih­la Vii­ta­la) va­lit­tu. Fik­su tyttö ko­hoaa hen­kilö­koh­tai­sen avus­ta­jan ar­voa­se­maan. Sy­vemmäl­le ih­mis­suh­tei­siin ei upo­ta, näennäi­nen mys­ti­syys häi­vyttää ih­mi­set etäi­sik­si. Ta­ri­nal­ta uu­puu niin al­ku, kes­ki­koh­ta kuin lop­pu­kin. Vil­la Toi­vo­la pitää sisällään kul­tin mys­tee­rit.
Sinänsä sär­mikkääs­ti näy­tel­ty elo­ku­va ei on­nis­tu ta­voit­ta­maan minkään­lai­sia tun­teen ta­so­ja. Sitä voi pitää jo jon­kin­lai­se­na saa­vu­tuk­se­na.

Kuva & ääni

Ääniraidan kompressoinnissa on puutteita, tasaista kuuntelutasoa ei kotikoneistolla löydy. Puheraidan esiinnosto kohottaa scoren luvattomiin korkeuksiin. Videopuolella kuvapiirto ja värimaisemat miellyttävät.

Ekstrat

Lisämateriaalina nähdään elokuvan traileri. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy