Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tron: Legacy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 250367EAN: 8717418274832

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ron: Le­ga­cy ei ole mikään uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti sa­mois­ta ta­pah­tu­mis­ta, vaan jat­koa sil­le, mitä al­ku­peräi­sessä Tro­nis­sa ta­pah­tui.

T­ron: Le­ga­cy ei ole mikään uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti sa­mois­ta ta­pah­tu­mis­ta, vaan jat­koa sil­le, mitä al­ku­peräi­sessä Tro­nis­sa ta­pah­tui. Nört­ti­gu­ru Flynn (Jeff Brid­ges tie­to­ko­neel­la nuo­ren­net­tu­na) hyväs­te­lee poi­kan­sa (Gar­rett Hed­lund), jo­ka jou­tuu ot­ta­maan kan­taa isänsä pe­rinnön ra­has­ta­jiin. Poi­ka vetäistään mu­kaan vir­tuaa­li­maail­maan.
E­ri­koi­sin­ta tässä on se, että tais­te­lu- ja ta­kaa-a­jo­koh­tauk­set tun­tu­vat mie­len­kiin­toi­sil­ta. Ai­ka har­vi­nais­ta, sillä yleensä iä­ni­kui­set räis­kinnät vievät te­hoa. Myös fi­lo­so­fi­nen puo­li toi­mii.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on laadukas, mutta sen tarkkuus ei häikäise ainakaan odotuksien mukaisesti. Ääniraita toimii referenssitasolla. Ekstroissa 48 min. dokumentit ja musiikkivideo. (PS)
10/05/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy