Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bileet Roxburyssä

A Night at the Roxbury 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101352EAN: 6415015501581

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jenk­kilän Sa­tur­day Night Li­ve -s­ket­sioh­jel­man hah­moi­hin pe­rus­tu­va hul­va­ton kah­jo­ko­me­dia kah­des­ta vel­jek­sestä, joi­den suu­ri am­bi­tio on ava­ta oma yö­ker­ho.

Jenk­kilän Sa­tur­day Night Li­ve -s­ket­sioh­jel­man hah­moi­hin pe­rus­tu­va hul­va­ton kah­jo­ko­me­dia kah­des­ta vel­jek­sestä, joi­den suu­ri am­bi­tio on ava­ta oma yö­ker­ho. Fren­dien­kin Joeyn is­ku­tek­nii­kat tun­tu­va hio­tuil­ta näi­den ka­ve­rus­ten kar­kei­siin non-s­top -heit­toi­hin ver­rat­tu­na. Ly­hyt, jo­ten säi­lyttää mo­ment­tin­sa lois­ta­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Utuista alkukohtausta lukuun ottamatta hyvä kuvanlaatu ja moitteeton, ilahduttavan eloisa ja tumma disco-ääniraita (mm. Haddaway, Ace of Base ja Cyndi Lauper). Anamorfinen traileri DD5.1-äänellä. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy