Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Licorice Pizza

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018022782

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Ek­lek­ti­nen pe­rio­di­ku­va 70-­lu­vun tei­neistä, jot­ka kim­poi­le­vat elämän, öl­jyk­rii­sin ja rak­kau­den vä­li­maas­tos­sa kuin pal­lot flip­pe­rissä.

Ek­lek­ti­nen pe­rio­di­ku­va 70-lu­vun tei­neistä, jot­ka kim­poi­le­vat elämän, öl­jyk­rii­sin ja rak­kau­den vä­li­maas­tos­sa kuin pal­lot flip­pe­rissä. Rau­hal­li­ses­ti avau­tu­va draa­ma mais­tuu to­sielämästä pur­ki­te­tul­ta tuh­dil­ta otan­nal­ta elämää, jon­ka mer­ki­tys­ten pähkäi­ly jä­tetään vir­kistäväs­ti kat­so­jal­le it­sel­leen.
Ikäistään van­hem­pi tei­ni­poi­ka (Coo­per Hoff­man) on ihas­tu­nut it­seään van­hem­paan tyttöön (A­la­na Haim), mut­ta rak­kau­den lisäk­si suo­nis­sa vir­taa yrittä­jyys ve­sisän­ky-kaup­piaa­na tai mil­loin minkä­kin suun­ni­tel­man tur­vin. Kak­si­kon ede­sot­ta­muk­sia, ja mat­kan var­rel­le sat­tu­via vä­rikkäitä hah­mo­ja (mm. Brad­ley Coo­per ja Sean Penn), on haus­ka seu­ra­ta ja ko­ko­nai­suus mais­tuu yh­den kesän mit­tai­sel­ta pa­lal­ta elämää. Ta­ri­nan kaa­ri on yhtä ve­si­liir­toa ja jäl­ki­ma­ku hen­kilö­koh­tai­nen, mut­ta ko­ko­nai­suus on kai­kin puo­lin lup­sak­ka.
Jos pi­dit tästä kat­so myös "Al­most Fa­mous".

Kuva

Pehmeästi periodipatinoitu kuva on vakaa ja maanläheisen luonteva värimaailmaltaan. Miljöö piirtyy uskottavasti ja lievästä kodak-maisuudesta huolimatta elävästi.

Ääni

Hillitty ääniraita on mukavuusaluellaan kapealla sektorilla, mutta hoitaa sekä dialogin että periodimusiikin kauniisti.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
04/08/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy