Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 270 minuuttia
Julkaisija: ConcordeKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 4010324040879

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Concorde) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuu­sio­sai­nen mi­ni­sar­ja Tu­tank­ha­mo­nin val­ta­kau­des­ta so­dan, po­li­ti­koin­nin ja rak­kau­den kie­mu­rois­sa.

Kuu­sio­sai­nen mi­ni­sar­ja Tu­tank­ha­mo­nin val­ta­kau­des­ta so­dan, po­li­ti­koin­nin ja rak­kau­den kie­mu­rois­sa. Jo mui­nai­set egyp­tiläi­set — ku­ten kir­joi­tus­ta ei kuu­lem­ma kos­kaan saa aloit­taa — osa­si­vat nähtäväs­ti pa­lat­si­saip­puan pu­no­mi­sen.
Puit­teil­taan asial­li­nen, mut­ta lä­peensä saip­pua­mai­nen ker­to­mus mais­tuu enemmän tv-d­raa­mal­ta kuin his­to­rial­ta. Ta­ri­nal­la ei ole­kaan muu­ta yh­teistä his­to­rian­kir­joi­tuk­sen kans­sa kuin pääo­san ni­mi. Sil­ti te­kijät pitäy­tyvät kan­nas­saan, että kaik­ki sar­jan näyttämä oli­si voi­nut ai­ka­naan ta­pah­tua. "O­li­si voi­nut" ei tällä ker­taa joh­da pu­re­vaan fik­tioon eikä us­kot­ta­vaan ajan­ku­vaan. Tämän si­jaan kan­nat­taa kat­soa vaik­ka­pa neljän ta­ri­nan ko­koel­ma "Mui­nai­set egyp­tiläi­set" tai par­hail­laan YLE Aree­nas­ta löy­tyvä upea kol­mio­sai­nen do­ku­ment­ti­sar­ja "Tu­tank­ha­mo­nin pe­rintö".

Kuva, ääni & ekstrat

Viitseliäästi lavastettu kuva on asiallisen jäsentynyt ja vakaa. Puitteet ovat tv-tuotannoksi kohtuullista keskiluokkaa. Simppeli ääniraita löytää hetkittäin tunnelman alkeita, mutta televisiomainen kuosi ei kuitenkaan lopulta yllä muuhun kuin dialogin puhtaaseen toistoon. Saksalainen julkaisu alkuperäisellä englanninkielisellä ääniraidalla. Ekstroissa viisi mainoshenkistä koostetta ja traileri. (IJ)
17/05/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy