Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Invasion - tunkeutujat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby TrueHD
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205993EAN: 7321946183194

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"Älä näytä tun­tei­ta".

"Älä näytä tun­tei­ta". Tämä on ai­noa kei­no välttää kloo­nien huo­mio­ta. Mut­ta jos saat tar­tun­nan, ai­noa mah­dol­li­suus on ol­la nu­kah­ta­mat­ta.
Bo­dy Snatc­hers on ku­vat­tu jo usei­ta ker­to­ja. Tämä Joel Sil­ve­rin tuot­ta­ma ver­sio tai­taa ol­la huo­noin, vaik­ka ei ai­van huo­noa viih­dettä ole­kaan.
Kat­soin elo­ku­van en­si ker­ran At­lan­tin päällä ja mei­na­sin kyllä kloo­nau­tua un­ten mail­le. Uu­del­leen kat­sot­tu­na tämä tar­joa hie­man vi­reämpää otet­ta. Ni­co­le Kid­man ja Da­niel Craig so­pi­vat hy­vin yh­teen. Lisäk­si uus­per­hei­den ta­paa­mi­soi­keuk­sis­ta vään­netään ai­ka ki­ha­rais­ta juo­nen­pol­kua.
Ja nä­kyypä Ja­guar XJ8 ot­ta­van taas osan­sa. On­ko­han Crai­gil­la so­pi­mus por­duct pla­ce­men­tistä kai­kis­sa elo­ku­vis­saan?

Kuva, ääni & ekstrat

Virheetön kuva. Laadukas ääniraita. Ekstroissa 3+3+3+3 min. dokumentit. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy