Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Idän pikajunan arvoitus

Murder on the Orient Express 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä on näh­ty jo niin mo­neen ker­taan, että pian seu­raa spoi­le­ri: kos­kaan ei näin mo­ni tun­net­tu näyt­te­lijä ole teh­nyt mur­haa yh­dessä elo­ku­vas­sa.

Tämä on näh­ty jo niin mo­neen ker­taan, että pian seu­raa spoi­le­ri: kos­kaan ei näin mo­ni tun­net­tu näyt­te­lijä ole teh­nyt mur­haa yh­dessä elo­ku­vas­sa. Ikävä kyllä kat­so­ja­kin ar­vaa lop­pu­rat­kai­sun, toi­sin kuin al­ku­peräis­ro­maa­nin lu­ki­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman pehmeä, kontrastiltaan heikko. Britit eivät eurooppalaiseen tapaan käyttäneet tähän aikaan kovin laajaa kuvaa. Lopputekstitkin tulevat 1.55:1. Kannen mukaan ääniraita on DD1.0, mutta vahvistimen mukaan DS. Dialogiahan se etupäässä toistaa. Ekstroissa biografiat ja kolmen muun Christie-filmatisoinnin trailerit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy