Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Thi13een Ghosts

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen Anamofinen 1.83*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pitää ol­la va­ro­vai­nen mitä toi­voo, jos­kus toi­veet tup­paa­vat to­teu­tu­maan.

Pitää ol­la va­ro­vai­nen mitä toi­voo, jos­kus toi­veet tup­paa­vat to­teu­tu­maan. Ah­tai­ta elin­ti­lo­jaan ma­naa­va per­he saa yllä­tys­pe­rinnön, haa­mu­ja har­ras­ta­van su­ku­lai­sen kum­mi­tus­ta­lon.
Jo elo­ku­van ni­men kir­joi­tus­ta­pa tök­kii suo­ra­na lai­na­na Se7e­nistä. Kun­nia­no­soi­tuk­set hal­pis­kau­hun ek­sent­ri­kol­le Wil­liam Cast­lel­le voi­si­vat jo riittää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, vakaa kuva. Ääniraita jakaa estoitta ääntä joka nurkkaan. Ekstroissa kommenttiraita, 19 + 13 min. dokumenttia ja Castle -biografia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy