Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Wallander: Sellisti

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: DTS6.1ES
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 215773 EAN: 6438044224351

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

On vaik­ka mitä: ovi­silmän lä­pi am­pu­va mur­haa­ja, kie­ro or­to­dok­si­pap­pi, so­vi­nis­ti­nen yk­sin­huol­ta­ja ja jouk­kio venäläi­siä tor­pe­do­ja.

On vaik­ka mitä: ovi­silmän lä­pi am­pu­va mur­haa­ja, kie­ro or­to­dok­si­pap­pi, so­vi­nis­ti­nen yk­sin­huol­ta­ja ja jouk­kio venäläi­siä tor­pe­do­ja. Mut­ta eipä au­ta, wal­lan­de­rit käyvät yhtä tyl­sem­mik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen kuva. Keskitason ääniraita kuudesta kanavasta huolimatta. Ekstroissa kaikkien osien trailerit. (PS)
08/02/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy