Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Evil Dead 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 103627EAN: 5706550023371

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nec­ro­no­mi­co­nin, Kuol­lei­den kir­jan seik­kai­lut osa kak­si.

Nec­ro­no­mi­co­nin, Kuol­lei­den kir­jan seik­kai­lut osa kak­si. Sub­jekt­vii­nen ka­me­ra jat­kaa lo­pu­ton­ta kul­kuaan. Vi­suaa­lis­ta juh­laa edel­leen­kin ja niin vä­hin tek­ni­sin eväin. Kau­hus­ta ei kui­ten­kaan voi enää juu­ri pu­hua, K18-laa­tas­ta huo­li­mat­ta. Kak­ko­so­san voi­ma on sen luo­vas­sa ta­vas­sa yh­distää huu­mo­ria gro­tes­kiin ai­he­pii­riinsä. As­hin kamp­pai­lu omaa kättään vas­taan ja son­nus­tau­tu­mi­nen tais­toon sa­ha­tun hau­li­kon ja kä­den jat­keek­si ote­tun moot­to­ri­sa­han ke­ra ovat muo­dos­tu­neet kä­sit­teik­si po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin rat­toi­sil­la po­luil­la.
Ku­va näyttää pa­rem­mal­ta kuin kos­kaan aiem­min, mut­ta hal­pa­tuo­tan­non tun­tu on jää­nyt. 5.1-mik­saus, mut­ta tunk­kai­nen soun­di edel­leen. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 32 min. do­ku­ment­ti ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy