Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Evil Dead 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 103627EAN: 5706550023371

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nec­ro­no­mi­co­nin, Kuol­lei­den kir­jan seik­kai­lut osa kak­si.

Nec­ro­no­mi­co­nin, Kuol­lei­den kir­jan seik­kai­lut osa kak­si. Sub­jekt­vii­nen ka­me­ra jat­kaa lo­pu­ton­ta kul­kuaan. Vi­suaa­lis­ta juh­laa edel­leen­kin ja niin vä­hin tek­ni­sin eväin. Kau­hus­ta ei kui­ten­kaan voi enää juu­ri pu­hua, K18-laa­tas­ta huo­li­mat­ta. Kak­ko­so­san voi­ma on sen luo­vas­sa ta­vas­sa yh­distää huu­mo­ria gro­tes­kiin ai­he­pii­riinsä. As­hin kamp­pai­lu omaa kättään vas­taan ja son­nus­tau­tu­mi­nen tais­toon sa­ha­tun hau­li­kon ja kä­den jat­keek­si ote­tun moot­to­ri­sa­han ke­ra ovat muo­dos­tu­neet kä­sit­teik­si po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin rat­toi­sil­la po­luil­la.
Ku­va näyttää pa­rem­mal­ta kuin kos­kaan aiem­min, mut­ta hal­pa­tuo­tan­non tun­tu on jää­nyt. 5.1-mik­saus, mut­ta tunk­kai­nen soun­di edel­leen. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 32 min. do­ku­ment­ti ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy