Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Konna ja Koukku 2

Smokey and the Bandit II 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 88782EAN: 5050582306590

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tällä ker­taa pitää kii­kut­taa ras­kaa­na ole­va ele­fant­ti Mia­mis­ta Tek­sa­siin tut­tu äk­sy she­rif­fi kin­te­reillä.

Tällä ker­taa pitää kii­kut­taa ras­kaa­na ole­va ele­fant­ti Mia­mis­ta Tek­sa­siin tut­tu äk­sy she­rif­fi kin­te­reillä. Muu­ta­mas­ta yllättävän haus­kas­ta vit­sistä ja ylei­sestä hyvästä fii­lik­sestä huo­li­mat­ta al­ku­peräi­sen ote on hie­man ka­teis­sa. Iso osa vit­seistä al­kaa ol­la pa­has­ti ku­lu­nei­ta ja nyt sor­ru­taan jo pu­hu­maan ka­me­ral­le­kin. Hie­man vä­kinäi­nen käyn­nis­tyessään, mut­ta ai­vot­to­ma­na vauh­ti­viih­teenä lo­pul­ta kel­po ko­me­dia.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin pitkälti identtinen kuvan ja äänenlaatu ensimmäisen elokuvan kanssa, vaikka inkrementaalista parannusta onkin nähtävissä. Nyt kuvasuhde on muuttunut laajakuvaksi ja väritoisto on hieman sävykkäämpää ja yksityiskohdat aavistuksen verran vähemmän verhoutuneita. Roskaa esiintyy edelleen vähäisesti. Ääniraita on niin ikään edellisen osan sukua. Ekstraton. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy