Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Täydellisen sotilaan paluu

Universal Soldier: The Return 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1999Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-04232EAN: 5051160246772

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­ga­deat­hin ja Anth­ra­xin kat­kui­nen me­gamättö­lef­fa, jos­sa ”­van­ha Dai­mi” yrittää vielä ai­na­kin ker­ran hyp­piä ja sät­kiä kuin nuo­ruu­ten­sa lois­tos­sa.

Me­ga­deat­hin ja Anth­ra­xin kat­kui­nen me­gamättö­lef­fa, jos­sa ”­van­ha Dai­mi” yrittää vielä ai­na­kin ker­ran hyp­piä ja sät­kiä kuin nuo­ruu­ten­sa lois­tos­sa. Juon­ta ei tässäkään lef­fas­sa var­si­nai­ses­ti ole, vaik­ka vai­kut­tei­ta on lah­jak­kaas­ti nap­sit­tu niin ter­mi­naat­to­reis­ta kuin Kub­ric­kin ava­ruus­seik­kai­lu 2001:stä. Ykkö­so­san so­la­kat sol­tut on nyt vaih­det­tu pääo­sin ste­roi­di­pum­pat­tui­hin bo­da­rei­hin.
Näin toi­sel­la kat­so­mis­ker­ral­la täy­tyy kui­ten­kin myöntää, että kun elo­ku­vaa kat­soo puh­taas­ti ai­vot­to­ma­na hu­pi­na, eikä an­na ta­ri­nan köy­hyy­den häi­ritä, niin haus­kaa­han tämä on. Niin ikään ta­hal­li­sen hölmö läppä ja ni­mekkääm­mistä elo­ku­vis­ta lai­nat­tu­jen tai mu­kail­tu­jen koh­taus­ten bon­gaa­mi­nen jak­saa hu­vit­taa toi­seen­kin ker­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvanlaatu vaihtelee hyvän ja erinomaisen välillä toistaen parhaimmillaan kasvojen uurteet ja vaatteiden ompeleet miellyttävän tarkasti. Lievää närästystä aiheuttvat tasainen kohina ja ajoittain hieman harmaan puolelle jäävä mustan taso. Dolby True-HD -ääniraita toistaa sisältönsä moitteita, vaikka välillä tuntuukin, että elokuva olisi parempi mykkäversiona. Ekstroissa mainoshenkinen making of (5 min.) ja videoesittelyt Van Dammesta (12 min.) ja Jai Whitesta (5 min.). (IJ)
28/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy