Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Oliver!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ol­li-O­ve­lan seik­kai­lut tait­tui­vat hy­vin myös mu­si­kaa­lik­si.

Ol­li-O­ve­lan seik­kai­lut tait­tui­vat hy­vin myös mu­si­kaa­lik­si. Char­les Dic­ken­sin Oli­ver Twist ku­vaa 1800-lu­vun Lon­too­ta en­nen vik­to­riaa­nis­ta val­ta­kaut­ta, jol­loin elet­tiin jo ny­kyai­kaa: po­lii­ti­kot poh­ti­vat, mikä on ra­ja, jol­loin so­siaa­li­tur­va ei enää kan­nus­ta. 30-vuo­tis­juh­la­jul­kai­su kuu­den Os­ca­rin elo­ku­val­le.­Ku­vau­sai­kaan­sa näh­den hie­no ku­va, res­tau­roi­tu an­tau­muk­sel­la. Ää­ni­rai­ta on muu­tet­tu hal­li­tus­ti kuu­del­le ka­na­val­le. Ekst­rois­sa trai­le­ri, seit­semän mi­nuu­tin mai­nos­do­ku­ment­ti ja ku­va­gal­le­ria (mm. ju­lis­tei­ta ja tuo­tan­to­ku­via).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy