Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Oliver!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ol­li-O­ve­lan seik­kai­lut tait­tui­vat hy­vin myös mu­si­kaa­lik­si.

Ol­li-O­ve­lan seik­kai­lut tait­tui­vat hy­vin myös mu­si­kaa­lik­si. Char­les Dic­ken­sin Oli­ver Twist ku­vaa 1800-lu­vun Lon­too­ta en­nen vik­to­riaa­nis­ta val­ta­kaut­ta, jol­loin elet­tiin jo ny­kyai­kaa: po­lii­ti­kot poh­ti­vat, mikä on ra­ja, jol­loin so­siaa­li­tur­va ei enää kan­nus­ta. 30-vuo­tis­juh­la­jul­kai­su kuu­den Os­ca­rin elo­ku­val­le.­Ku­vau­sai­kaan­sa näh­den hie­no ku­va, res­tau­roi­tu an­tau­muk­sel­la. Ää­ni­rai­ta on muu­tet­tu hal­li­tus­ti kuu­del­le ka­na­val­le. Ekst­rois­sa trai­le­ri, seit­semän mi­nuu­tin mai­nos­do­ku­ment­ti ja ku­va­gal­le­ria (mm. ju­lis­tei­ta ja tuo­tan­to­ku­via).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy