Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Trainwreck

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083059651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nym­fo­maa­nin in­nol­la sek­siin suh­tau­tu­va ko­me­dia nai­ses­ta, jo­ka isänsä esi­mer­kin jättämä mo­nia­vio­ha­kui­suus, jon­ki­nas­tei­nen adhd ja kir­peä huu­mo­rin­ta­ju asee­naan käy maail­man kimp­puun yk­si mies ker­ral­laan.

Nym­fo­maa­nin in­nol­la sek­siin suh­tau­tu­va ko­me­dia nai­ses­ta (A­my Sc­hu­mer), jo­ka isänsä esi­mer­kin jättämä mo­nia­vio­ha­kui­suus, jon­ki­nas­tei­nen adhd ja kir­peä huu­mo­rin­ta­ju asee­naan käy maail­man kimp­puun yk­si mies ker­ral­laan. Näin kun­nes ta­paa nuo­ren ur­hei­lulääkä­rin (Bill Ha­der), jon­ka kans­sa jut­tu sy­ve­nee vas­taan­han­goit­te­lus­ta huo­li­mat­ta.
S­tan­du­pil­ta mais­tu­va elo­ku­va ei oi­keas­taan py­ri pe­rin­tei­seen ta­ri­nal­li­seen il­mai­suun, mut­ta tar­joi­lee ko­kei­le­van put­ken vit­sejä, jot­ka par­haim­mil­laan vievät yllä­tyk­sel­li­sellä ajoi­tuk­sel­laan ja lo­put­to­mal­la röyh­key­dellään juo­mat nenän kaut­ta ta­kai­sin maail­maan. Kes­kimää­rin­kin vit­sit ovat sen ver­ran näppäräs­ti kynäil­tyjä, että yk­sittäi­sinä sket­seinä tämä oli­si you­tu­ben aa­te­lia, mut­ta täy­si­pai­noi­se­na elo­ku­va­na ka­val­ka­di ys­kii. Hi­das­ve­toi­nen ko­me­dia, jo­ka kui­ten­kin kes­kimää­rin tietää mitä te­kee.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on värikylläinen ja terävä. Dialogivetoinen ääniraita on luonteva. Tekstityksessä muutama fiba, mm. pillereiden piilottaminen kääntyy pillereiden ylisyömiseksi, mutta vahingot ovat pieniä. Ekstroissa poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia ja mokia. (IJ)
04/02/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy