Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

The Neon Demon

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2016Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Finnkino 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­nes­ty­soh­jaa­ja Ni­co­las Win­ding Refn on ot­ta­nut kä­si­teltäväk­seen mal­li­maail­man kou­ke­rot.

Me­nes­ty­soh­jaa­ja Ni­co­las Win­ding Refn on ot­ta­nut kä­si­teltäväk­seen mal­li­maail­man kou­ke­rot. Nuo­ruu­den ihan­noin­ti kär­jis­tyy ää­rim­mil­leen Los An­ge­le­sin ot­taes­sa vas­taan ylä­kou­luikäi­sen Jes­sen (El­le Fan­ning). Maa­lais­tyttö hur­maa alan am­mat­ti­pii­rit luon­tai­sel­la ka­ris­mal­laan, herättäen suun­na­ton­ta vi­haa ja ka­teut­ta kol­le­gois­saan, näissä kol­mat­ta­kym­mentä käy­vissä, ar­mot­ta van­he­ne­vis­sa kil­pa­sis­kois­saan.
Can­ne­sin fil­mi­fes­ti­vaa­leil­la buuaus­ten sä­vyttämän en­sie­si­tyk­sensä saa­nut The De­mon on puh­das kiil­to­ku­va. Se on tiu­kas­ti vii­meis­te­ly­jen epäai­to­jen ase­tel­mien ka­val­ka­di, siinä missä koh­teen­sa­kin. Se on la­ji­tyyp­pi­seik­kai­lus­saan ris­ti­rii­ta it­se. Siinä missä The De­mon herättää vi­haa mitättö­myy­dessään ja pin­ta­puo­li­suu­des­saan, on se myös erittäin var­tee­no­tet­ta­va kan­na­not­to nuo­ruu­den ja kau­neu­den ihan­noin­nin vaa­rois­ta. (VA)
22/06/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy