Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lasse-Maijan etsivätoimisto ja junan arvoitus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2019Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018017696

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Las­sen ja Mai­jan et­sivä­toi­mis­to pistää nap­pu­lat vin­ku­maan ja kes­ken­kas­vui­set ai­vo­nys­tyrät ki­pinöimään kun ju­na­vo­ro kar­kaa van­ki­las­ta.

Las­sen ja Mai­jan et­sivä­toi­mis­to pistää nap­pu­lat vin­ku­maan ja kes­ken­kas­vui­set ai­vo­nys­tyrät ki­pinöimään kun ju­na­vo­ro kar­kaa van­ki­las­ta.
Ruot­sa­lai­seen las­ten­kir­ja­sar­jaan poh­jaa­va seik­kai­lu on lup­sa­kan len­no­kas ja tur­val­li­sen peh­meä et­sivä­sa­tu. Viit­se­liääs­ti loih­dit­tu epi­so­di on vir­keä ja ihas­tut­ta­van puh­toi­nen ker­to­mus, jos­sa ylinäyt­te­le­mi­nen­kin sol­juu lup­sa­kan il­meikkääs­ti il­man kei­no­te­kois­ta ham­paat ir­vessä vääntä­mistä. Koh­dey­leisö tun­tuu ole­van ma­ha kip­pu­ras­sa soh­van poh­jal­la sa­tun­nai­sen kom­pos­ti­kel­poi­sen let­kau­tuk­sen jäl­keen, eikä it­se ta­ri­nan­kaan jän­ni­tys tun­nu jättävän kylmäk­si. Osui ja up­po­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva on formaatin puitteissa jäsentynyt ja virheettömän vakaa. Suomenkielinen dubbaus on tehty taitaen, ja dialogi istuu miellyttävän elävästi tapahtumiin. Ekstraton. (IJ)
01/03/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy