Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Italian Job

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

On­ko­han Hol­lywoo­din näyt­te­lijä­po­loil­la pe­li­vel­ko­ja, kun heidän pitää ker­ta toi­sen­sa jäl­keen suos­tua am­mat­ti­tai­toi­ses­ti teh­tyi­hin toi­min­tae­lo­ku­viin, jot­ka eivät jätä minkään­lais­ta mer­kintää elo­ku­va­his­to­riaan.

On­ko­han Hol­lywoo­din näyt­te­lijä­po­loil­la (Do­nald Sut­her­land, Edward Nor­ton, Mark Wahl­berg, Char­li­ze The­ron) pe­li­vel­ko­ja, kun heidän pitää ker­ta toi­sen­sa jäl­keen suos­tua am­mat­ti­tai­toi­ses­ti teh­tyi­hin toi­min­tae­lo­ku­viin, jot­ka eivät jätä minkään­lais­ta mer­kintää elo­ku­va­his­to­riaan. Koh­tuu­hyvää viih­dettä kui­ten­kin. Mi­ni Coo­pe­rit ovat uu­sin­ta­ver­sios­sa pa­ras­ta ja luul­ta­vas­ti uu­sien mal­lien lan­see­raus suu­rin mo­tii­vi ko­ko elo­ku­val­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Maurikunnasmaisesti sanottuna Pink Loirin kesäshow ’73 soi ja ”Money” – tosin ©-syistä cover-versiona. Ekstroihin on tallennettu 18+6+6+6+8 min. dokumentti, kuusi poistettua kohtausta, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy