Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Delta jengi - Special Edition

National Lampoon’s Animal House 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 86961EAN: 5050582202830

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Se al­ku­peräi­nen kam­pus­ko­me­dia, jo­ka on kult­ti­mai­neen­sa an­sain­nut.

Se al­ku­peräi­nen kam­pus­ko­me­dia, jo­ka on kult­ti­mai­neen­sa an­sain­nut. Siinä missä ny­kypäivän tei­ni­ko­me­diat pa­ro­dioi­vat ajan­koh­tai­sia elo­ku­via, am­men­si kir­joit­ta­ja­kol­mik­ko sket­sinsä omis­ta ja ka­ve­rei­den­sa ko­ke­muk­sis­ta. Selväs­ti tun­teel­la teh­ty, mut­ta sil­ti lop­pu­tu­los on ker­ras­saan hämmäs­tyttävä ot­taen huo­mioon, et­tei ryhmä urak­kaan ryh­tyessään tien­nyt edes miltä elo­ku­vakä­si­kir­joi­tuk­sen tu­li­si näyttää. Ko­miik­ka toi­mii kaut­taal­taan, mut­ta ku­ten ylei­nen kon­sen­sus niin te­kijöi­den kuin fa­nien jou­kos­sa tietää ker­toa, on John Be­lus­hi kiis­tat­to­man hul­va­ton hep­pu ja tämän elo­ku­van su­ve­ree­ni il­men­tymä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on levollinen, mutta lievästi pehmeähkö ja väritoistoltaan odotetusti rajoittunut. Kohinaa esiintyy, joskaan ei häiritsevissä määrin. Ääniraita on nimellisesti DD5.1, mutta käytännössä hyvä mono. Tekstitetyissä ekstroissa pitkästyttävä videodokumentti hahmojen elämästä nykypäivänä (23 min.), tiivis ja erittäin mielenkiintoinen making of (45 min.), musavideo, hyvä traileri ja kommenttiraidan vaisuna korvikkeena triviatekstitys. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy