Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Nopeat ja kuolleet

The Quick and the Dead 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99264  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sam Rai­mil­la on ol­lut Evil Dea­dien jäl­keen vai­keuk­sia saa­da ai­kaan kun­non elo­ku­vaa.

Sam Rai­mil­la on ol­lut Evil Dea­dien jäl­keen vai­keuk­sia saa­da ai­kaan kun­non elo­ku­vaa. Kie­li pos­kel­la teh­ty mainst­ream­kin tuot­taa vai­keuk­sia.
Myön­teistä tässä on se, että mo­ni kiin­nit­ti huo­mion­sa Rus­sell Croween en­si ker­taa. Sha­ron Sto­ne ei ole pääo­sas­sa niin huo­no kuin voi­si ku­vi­tel­la. Leo­nar­do di Cap­rio tun­tuu ai­van yhtä är­syttävältä kuin voi ku­vi­tel­la. Ku­ka tar­joai­si hä­nel­le kässä­riä, jol­le oli­si ni­mi­kin val­mii­na: Bil­ly the Kid -pik­ku­nap­pu­la?

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva. Ääniraita voisi olla eläväisempi, kun ottaa huomioon ohjaajan tunnetun riehakkuuden. Jos haluat 5.1-äänen, se pitää ottaa valikosta. Muuten saat sen automaattisesti Pro Logicin kautta. Kannessa 1,5 minuuttia liian pitkä aika. Traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy